e
Banner

Etiketler: lojistik köy



Kemalpaşa Lojistik Köy inşaatı devam ediyor



2 bin kişiye iş imkanı sağlayacak, İzmir Kemalpaşa’da kurulan Lojistik Köy’ün alt yapı ve demiryolu çalışmalarına devam ediliyor.





Türkiye'deki lojistik köyler ve önemi



“Lojistik köyler nerede kuruluyor?”, “Ekonomiye katkısı ne olacak?” gibi soruların yanıtlarını bulabileceğiniz araştırma konumuzda, lojistik köylerin Türkiye’deki yapılanmasından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile gerçekleştirdiğimiz röportaja kadar merak ettiğiniz her şey bu yazımızda sizleri bekliyor.





İskenderun için hedef ‘Lojistik Köy Projesi’



Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun"un dünyanın önemli ticaret merkezlerinden biri olma yolunda olduğunu ifade ederek, “Hedefimizde lojistik köy projesi var” dedi.





DDY lojistik köyü için arsa topluyor


Yayın: 07-01-2013
Kategori: Lojistik

(DDY), Kartepe ilçesi sınırları içinde 358 dönümlük alanı “Lojistik Köyü” alanı ilan etti. Büyükşehir Belediyesinin 2006 yılı şubat ayında imar planını değiştirdiği, sanayi alanından çıkartıp, “Lojistik Alanı”na dönüştürdüğü bu büyük alanda vatandaşın tepkisine neden oldu.





TCDD Taşımacılık A.Ş. yılsonunda kuruluyor



Türkiye Demiryolu Sektörünün Serbestleştirilmesi Hakkında Kanun’u ile kaynakların daha verimli kullanılması sayesinde taşımacılık maliyetlerinin düşeceğini belirten TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, TCDD ile TCDD Taşımacılık A.Ş.’nin ayrışması çalışmalarının ise 2014 yılı sonu itibariyle tamamlanacağını söyledi.